Cursussen van 'Muziek een leven lang'

IMG 6198
€ 1,- per persoon

Blazersklas

Leer (opnieuw) een muziekinstrument bespelen!

Meer info & aanmelden
Harmonie 7
€ 1,- per persoon

Koorklas

Zing uit volle borst mee met de mooiste liedjes!

Meer info & aanmelden

Muziek een leven lang

Je bent nooit te oud om te leren! Vanuit deze gedachte biedt de Koninklijke Harmonie Roermond koor- en blazersklassen aan voor iedereen van 55 jaar en ouder in Roermond. Ervaring met (koor)zang, het bespelen van een instrument of het kunnen lezen van bladmuziek is niet nodig. Onze professionele muziekdocenten leren jou op een enthousiaste, laagdrempelige manier alle basisbeginselen. Wat we vooral doen tijdens de lessen? Samen muziek en plezier maken!

Een traject duurt een half jaar en kost € 1,- per persoon. De klassen vinden wekelijks op dezelfde tijd en locatie plaats en gaan in principe altijd door. De koorklas wordt elke dinsdag gegeven van 16.00 tot 17.00 uur in Harmonie Paviljoen. De koffie staat klaar vanaf 15.30 uur. Na aanmelding ga je direct aan de slag in het koor. Waar nodig zijn ook individuele lessen mogelijk. De blazersklas is elke woensdag van 18.45 tot 19.45 uur in Harmonie Paviljoen. Na afloop staat de koffie klaar. Als je wil deelnemen aan de blazersklas, dan volgt na de aanmelding een intake. Je volgt een aantal individuele lessen om te kijken of er een klik is tussen jou en het instrument. Daarna mag je meedoen de groepslessen. Je kunt kiezen uit de volgende muziekinstrumenten: luit, klarinet, saxofoon, fagot, cello, trompet, hoorn en bariton/trombone.

Meer informatie

Neem voor nadere informatie contact op met Harry Wolters, 0475-534545 of hwolters@planet.nl of Anita Roth, 0475-321026 of rothaft@hetnet.nl.

Wat is Nooit te oud?!

Roermond wil een leeftijdsvriendelijke stad zijn, waar ruimte is om op een prettige manier oud te worden. ECI cultuurfabriek, Welzijnsorganisatie Wel.kom, de Koninklijke Harmonie Roermond en de gemeente Roermond slaan de handen ineen en ontwikkelen ‘Nooit te oud!?’, een overkoepelend cultureel project waarbinnen in 2019 en 2020 verschillende deelprojecten worden gepresenteerd om iedereen van 55 jaar in de gemeente Roermond onder de mensen te laten komen.

Nooit te oud wordt mede mogelijk gemaakt door: