Muziekcursussen

IMG 6198
€ 35,- p.p.

Blazersklas

Leer (opnieuw) een muziekinstrument bespelen! (De inschrijvingen voor de huidige ronde zijn gesloten. Begin 2023 start er weer een nieuwe ronde)

Meer info & aanmelden
Foto koor
€ 35,- p.p.

Koorklas

Zing uit volle borst mee met de mooiste liedjes! (De inschrijvingen voor de huidige ronde zijn gesloten. Begin 2023 start er weer een nieuwe ronde)

Meer info & aanmelden

Beeldende cursussen

Narrative 794978 1920
€ 35,- p.p.

Schrijven/ Vertellen

Breng uw levensverhaal tot leven (De inschrijvingen voor de huidige ronde zijn gesloten. Begin 2023 start er weer een nieuwe ronde)

Meer info & aanmelden
Camera 5149838 1920
€ 35,- p.p.

Fotografie

Schiet het perfecte plaatje! (De inschrijvingen voor de huidige ronde zijn gesloten. Begin 2023 start er weer een nieuwe ronde)

Meer info & aanmelden
IMG 1045
€ 35,- p.p.

Verftechnieken op textiel

Leer batikken, zeefdrukken en meer (De inschrijvingen voor de huidige ronde zijn gesloten. Begin 2023 start er weer een nieuwe ronde)

Meer info & aanmelden

Heb je een andere creatieve wens? Bijvoorbeeld keramieken, tekenen, schilderen of anderszins. Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@nooitteoudroermond.nl.

Wat is Nooit te oud?!

Roermond wil een leeftijdsvriendelijke stad zijn, waar ruimte is om op een prettige manier oud te worden en waar mensen vanaf 60 jaar volop kansen hebben om mee te doen op cultureel gebied. Daarom is in 2018 het project Nooit te Oud?! opgestart in het kader van Age Friendly Cultural Cities. De workshops (muziek, beweging en beeldend) worden gegeven voor Koninklijke Harmonie Roermond, stichting MUZIEK, ECI cultuurfabriek en The Movement. Nooit te Oud?! wordt financieel ondersteund door provincie Limburg, Lang Leve Kunst Fonds en gemeente Roermond.

Nooit te oud wordt mede mogelijk gemaakt door: